EĞİTİM

Merak Tabanlı Eğitim
İngilizce & STEM+A
Rehberlik Hizmeti

Rüya Çocuk Akademisi olarak biz her şeyin "merak" ile başladığına inanıyoruz. Kendimize özgü "Merak Tabanlı Eğitim" modelimiz ile çocuklarımızın merakını destekleyerek onları soru soran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmesini arzu ediyoruz.

Yoğun ve nitelikli İngilizce eğitim programı ile birlikte STEM+A uygulamalarıyla, erken yaşlarda algoritmik düşünceyi öğrenme, Matematik ve bilimin dünyası ile tanışma, yaratıcı düşünme ve yaşam becerilerini geliştirerek öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık birimimiz, öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, sosyal ve akademik yönden öğrenme süreçlerine sağlıklı bir şekilde katılmalarını sağlar. Çocukları gözlem amaçlı gerekli testler uygulanır.

Jimnastik Eğitimi
Satranç Eğitimi
Robotik Kodlama

Jimnastik eğitmenlerimiz tarafından öğrencilerimize verilen jimnastik eğitimi ile fiziksel becerilerin kazanılması noktasında profesyonel bir eğitim verilmektedir.

Satranç, öğrencilerin zihinsel anlamda gelişimlerini desteklemek için kullanılabilecek en önemli oyunlardandır. Öğrencilerin pratik, hızlı düşünmelerini ve sorunlara çözüm odaklı bakabilmelerini sağlamak için Rüya Çocuk Akademisi olarak satranç eğitimine ve öğrenimine oldukça önem veriyoruz.

Robotik kodlama; makinelerin ya da sistemlerin yazılımla birleştirilerek akıllı hale getirilmesi işlemidir. Teknoloji çağının ihtiyaçlarını karşılamak ve ayak uydurmak, aynı zamanda çocuklarımızın teknoloji alanındaki yeteneklerini keşfetmek için robotik kodlama eğitimi veriyoruz.

Eğlenceli Matematik
Eğlenceli Okuma-Yazma
Türk ve Dünya Kültürleri

Öğrencilerimizin Matematik becerilerini canlı tutabilmek ve Matematik öğrenimini daha eğlenceli hale getirmek bu alandaki başarımızı daha iyi seviyelere getirmektedir.

Öğrencilerimizin okuma-yazma becerilerini canlı tutabilmek ve okuma-yazma öğrenimini daha eğlenceli hale getirmek bu alandaki başarımızı daha iyi seviyelere getirmektedir.

Kültürünü bilmeyen bireylerin geleceğine yön vermede zorluklar yaşayacağını savunuyor ve öğrencilerimizin hem Türk kültürünü hem de dünya kültürünü öğrenmelerini sağlıyoruz.